Werkwijze – In 5 stappen jouw keuken op maat!

STEVEN helpt met persoonlijk en creatief advies. Zo kun jij jaren genieten van jouw droomkeuken! Samen doorlopen we de volgende 5 stappen. Jouw wensen, eisen en budget zijn daarbij het uitgangspunt. Wil je een speciale kleur? Een bijzondere afwerking? Of een afwijkende opstelling? Bijna alles is mogelijk!

Oriëntatie

Stap 1 begint bij jou: waar ben je naar op zoek? Wat moet je nieuwe keuken kunnen? En hoeveel wil je ervoor betalen? Om je op weg te helpen heb ik een aantal keukens ter inspiratie voor je geselecteerd. Welke keukenstijl sluit het best aan bij jouw droomkeuken?

Afspraak

Heb je een wensenlijstje gemaakt? Dan neem ik die graag met je door. Samen kijken we naar o.a. kleur (alle RAL, NCS en Sikkens-kleuren zijn mogelijk!), functies, apparatuur, afmeting, opstelling en het budget dat je wilt uitgeven. In mijn showroom in Zwolle heb ik voorbeeldkeukens en diverse stalen die de ruime mogelijkheden aan stijlen en materialen goed weergeven. Bijna alles is mogelijk!

Ontwerp en offerte

Alles wat we in onze afspraak hebben besproken zet ik om naar een 3D-ontwerp met bijbehorende offerte. Zo zie je precies hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien! Uiteraard kunnen we hier nog dingen aan toevoegen of vanaf halen, tot hij helemaal aansluit bij jouw wensen en budget.

Inmeten en bestellen

Is de offerte akkoord? Dan kom ik voor de zekerheid de maten nog een keer inmeten en plaats ik de bestelling voor het corpus (frame), de deurtjes en de apparatuur. Afwijkende maten en speciale afwerkingen pas ik aan in mijn werkplaats.

Keukenmontage

Zodra de exacte levertijd bekend is, plan ik een afspraak met je in voor de levering en keukenmontage. Ik plaats de keuken en sluit alle apparatuur aan. Mocht er tussendoor tijd zijn voor een kop koffie: zwart graag. Aan het einde van de montage is de keuken kookklaar. Veel kookplezier en alvast eetsmakelijk!