bij STEVEN

De mooiste modellen van fornuizen

”STEEL fabriceert apparatuur met het oog op design en kwaliteit!”

STEEL is een Italiaans bedrijf met een lange familietraditie. Het is gevestigd in Carpi bij Bologna en werd opgericht in 1999 en is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de familie Po, al drie generaties lang echte experts in de productie van kookgerei. Het oorspronkelijke bedrijf werd in 1922 opgericht door Angelo Po: zijn expertise in de verwerking van roestvrij staal leidde tot de productie van de eerste handgemaakte kachels en later hoogwaardige apparatuur voor restaurants en keukens.

Tegenwoordig heeft STEEL vooruitgang geboekt bij het maken van fornuizen en alle andere keukenapparatuur. Innovatie en functionaliteit staan ​​centraal in het design en de professionele aanpak van het bedrijf. De STEEL-collectie omvat verschillende collecties zoals Genesi en Ascot, allemaal met hun eigen originele ontwerpen. Professionele grills en stijlvolle modulaire systemen van roestvrij staal voor buiten zijn ook beschikbaar.

KOOK-UNITS

KOELKASTEN

AFZUIGKAPPEN

INBOUW-OVENS

KOOKPLATEN

FORNUIZEN


STEEL ontdekken bij STEVEN Keukens

STEEL is al jarenlang een grote naam in de wereld van keukenapparatuur. STEEL is volop bezig om de mooiste roestvrij stalen fornuizen en andere keukenapparatuur te produceren. Zij produceren al hun producten met het oog op een mix tussen kwaliteit, functionaliteit en design. De ontwerpen van STEEL zijn te herkennen aan de fantastische details en de zorg die zij besteden aan het productieproces. Tevens maakt STEEL gebruik van de prachtigste kleuren en hierdoor is het product meteen one-of-a-kind. Alle fornuizen worden geproduceerd in Italië en de producten bestaan uit zuiver roestvrij staal. Met STEEL weet je zeker dat je het beste in huis haat, Italiaans design met echte kwaliteit. Neem direct contact op met Steven wanneer je interesse hebt in één van de STEEL apparaten.


”Beleef bijzondere momenten in de keuken met het apparatuur van STEEL”