Nieuwe keuken in Zwolle

Ben jij toe aan een nieuwe keuken in Zwolle? Kom dan eens langs bij STEVEN Keukens! Wij hebben een aantal keukens voor je klaar staan die jij kunt personaliseren naar jouw voorkeuren. Natuurlijk helpen wij je ook graag met advies als je er zelf niet uitkomt. Jouw wensen staan altijd centraal en met het persoonlijke contact ben jij verzekerd van een top resultaat. Kom een keer langs en ervaar de mogelijkheden in onze showroom!

  • Moderne keuken
  • landelijke keuken
  • designkeuken blauw
  • houten keuken

Kies de stijl die bij jou past

Bij STEVEN Keukens heb je keuze uit een aantal verschillende stijlen keukens. Zo is er altijd een stijl die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Voor welke stijl kies jij voor je nieuwe keuken in Zwolle?

Als jij houdt van de nieuwste apparatuur en het nieuwste materiaal, dan is een moderne keuken misschien wel iets voor jou. Deze keukens zijn heel strak en hebben vaak greep loze opbergmogelijkheden.
Binnen een landelijke keuken worden vaak mooie sierlijke elementen gebruikt. Zo zie je veel sierlijke handgrepen en heeft deze keuken een hout look.
Voor een echte eyecatcher, kies je voor een designkeuken. In een designkeuken zie je strakke lijnen en materialen naar voren komen.
Tot slot kun je ook nog kiezen voor een houten keuken. Deze wordt vaak gemixt met andere stijlen. Dit geeft hele mooie contrasten en zorgt dat jij een unieke keuken hebt.

Voor welke stijl je ook kiest, een nieuwe keuken in Zwolle begint bij STEVEN Keukens!

In 5 stappen jouw nieuwe keuken

Steven gaat te werk volgens 5 vaste stappen. Op deze manier ben jij van A tot Z verzekerd van persoonlijk contact en maak jij jouw droomkeuken werkelijkheid. Jouw nieuwe keuken in Zwolle komt tot stand volgens de volgende 5 stappen:

  • Oriëntatie;
  • Afspraak;
  • Ontwerp en offerte;
  • Inmeten en bestellen;
  • Keukenmontage.

Wil jij meer weten over de werkwijze van Steven? Klik dan hier!

Contact

Of je nou al helemaal weet wat je wil, of graag nog even wat inspiratie op wil doen. Steven staat altijd voor je klaar. Neem gerust contact op en plan een afspraak in. Het beste advies voor een nieuwe keuken in Zwolle krijg je bij STEVEN Keukens. Maak nu snel een afspraak!

Maak een afspraak!