Moderne keuken

Een moderne keuken voorzien van alle luxe en de nieuwste apparatuur, dat wil jij toch ook? Bij STEVEN vind je de mooiste moderne keukens. De strakke lijnen en vaak een greeploos design is wat deze stijl kenmerkt. Daarnaast is deze ook in diverse kleuren te verkrijgen. Waar de keuken vroeger bekend stond om zijn witte, hoogglans stijl, kun je deze keuken tegenwoordig in alle denkbare kleuren krijgen. Ook kun je verschillende kleuren met elkaar combineren om zo een uniek design te creëren. Kijk bijvoorbeeld eens naar een witte of zwarte keuken met een paar rode elementen. Dit zorgt voor een fantastisch contrast tussen de rustige en opvallende kleuren. Ontdek alle mogelijkheden bij STEVEN Keukens!

Quooker in moderne keuken

Elementen in een moderne keuken

Binnen een moderne keuken zijn een aantal elementen onmisbaar. Denk hierbij aan RVS of glas wat voor een luxe uitstraling zorgt. Ook greeploze kasten en deuren zie je veel terug komen in een moderne keuken. Daarnaast is ook een inductiekookplaat niet weg te denken uit deze keuken. Welke apparaten wij ook vaak terug zien zijn stoomovens en een Quooker kraan.

Een moderne keuken op maat

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken, wil jij natuurlijk dat deze op maar gemaakt wordt. Maar hoe zorgt Steven voor een keuken op maat? Dankzij de unieke werkwijze die uit slechts 5 stappen bestaat, ben jij verzekerd van een keuken op maat. Als allereerst is het van belang dat jij inspiratie op doet. Hier moet jij jezelf afvragen wat je wil uitgeven en wat er echt niet mag ontbreken in jouw moderne keuken. Vervolgens maak je een afspraak en kom je langs in de showroom. Hier bespreek je alle mogelijkheden en loop je een rondje door de showroom. Als al jouw wensen duidelijk zijn maakt Steven een 3D-ontwerp zodat jij precies kunt zien hoe de keuken eruit komt te zien. Voordat jouw keuken geplaatst kan worden, worden alle maten nog een keer ingemeten. Zo weten we zeker dat er geen fouten ontstaan. Als de keuken eenmaal is besteld is het tijd om de keuken te gaan plaatsen.

moderne keuken

Maak een afspraak voor jouw nieuwe keuken!

Voor een moderne keuken op maat kom je bij STEVEN Keukens. Maak gemakkelijk en snel online een afspraak via het formulier hieronder en kom langs in de showroom. Hier voorziet Steven jou van het beste advies en lopen jullie samen een rondje door de showroom. Op deze manier zorgt steven voor jouw droomkeuken!