Professionele apparaten en de wereld van versheid

Onze koelkasten, diepvriezers en onze handsets voor privégebruik onderscheiden zich door modern design, technische prestaties en comfortabel gebruik.

Liebherr denkt aan het milieu

Het algemene doel van Liebherr is de milieu-impact van hun producten en vestigingen zo veel mogelijk te beperken. Hun ondernemingsbeleid wordt bepaald door hun zelfbeeld op het gebied van milieumanagement. In dit kader begint de ecologische verantwoordelijkheid voor Liebherr met het ontwerp van de apparaatseries. Zo gebruiken zij hoogwaardige componenten voor een lange en veilige werking en de beste energie-efficiëntie in de apparaten.

Koelkasten voor cosumenten
Besparen op verbruik en niet op prestaties.

Koelkasten voor professionals
Moeten het maar zonder één ding stellen: een hoge elektriciteitsrekening

Onze kwaliteitsbelofte. Niets zou korter mogen meegaan dan heel erg lang.

Al meer dan 60 jaar staat Liebherr als koelspecialist voor kwalitatief hoogwaardige koel- en vriesapparaten. De kwaliteit van de producten is de basis voor het grote vertrouwen in het merk Liebherr. In hun productielocaties werken zij constant aan de doorontwikkeling en optimalisatie van alle apparaat componenten en materialen.

In ieder individueel Liebherr-apparaat steekt veel knowhow, ontwikkelingswerk – en oog voor het detail. Voordat een apparaat in serieproductie gaat, besteden onze ingenieurs maanden aan onderzoek en ontwikkeling. Dit resulteert in een hoogwaardig product dat aan de hoogste eisen voldoet.


”Ervaar onze passie voor koelen en vriezen. En laat ons u inspireren”