Een landelijke keuken

De landelijke keuken is tegenwoordig heel erg populair. Deze keuken wordt namelijk gekenmerkt door een aantal mooie, unieke, kenmerken. Mooie elementen op de deurtjes, handgrepen die sierlijk zijn ontworpen en allerlei andere karakteristieke elementen. Daarbij wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van rustige en warme kleuren. De combinatie van de elementen en deze kleuren, creëer je een robuust uiterlijk met een warm gevoel.

Een landelijke keuken van STEVEN op maat

Bij STEVEN vind je altijd een keuken op maat. Dankzij de unieke werkwijze van STEVEN ben jij ervan verzekerd dat jouw nieuwe keuken met zorg wordt geplaatst. Als jij de keuze hebt gemaakt voor een landelijke keuken, is de eerste stap al gezet. De volgende stap naar jouw droomkeuken is het maken van een afspraak. Hierin bespreek jij samen met Steven alle mogelijkheden. Kleuren, opstellingen en apparaten k0men hier allemaal samen. Ook kun je natuurlijk een rondje lopen door de showroom ter inspiratie. Zodra wij samen jouw keuken hebben ontworpen wordt deze geplaatst door Steven zelf. Zo heb je van begin tot eind nauw contact met Steven. Een landelijke keuken is in verschillende opstellingen te verkrijgen, hieronder vind je al een vast een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Een landelijke keuken in verschillende opstellingen

Bij een landelijke keuken kun je kiezen uit verschillende opstellingen. Zo is er altijd een opstelling die bij jou past. Het belangrijkste bij een landelijke keuken is de gezellige sfeer die de keuken moet uitstralen. Dit wordt gecreëerd door de kleuren die worden gebruikt en de elementen die terug komen. Daarnaast zorgt een hoekkeuken voor een sfeervolle en klassieke uitstraling. Verder staat een kookeiland of een u-keuken ook fantastisch in een landelijke stijl. Kom snel eens langs en ervaar de verschillende opstellingen!

Maak een afspraak

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een landelijke keuken in jouw huis? Maak dan snel een afspraak via het formulier hier beneden en bespreek alle mogelijkheden samen met Steven! In Zwolle kun je een rondje lopen door de showroom om de verschillende opstellingen te bekijken. Ook kun je voor al jou vragen gemakkelijk contact op nemen met Steven. Jouw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw keuken. Tot snel in de showroom in Zwolle!