Steven Keukens keukenspecialist in Zwolle

Steven Keukens is elke dag bezig om de mooiste keukens te realiseren voor zijn klanten. Het specialistische gevoel wat klanten krijgen bij Steven Keukens, is niet te krijgen bij een grote keukenzaak in de omgeving van Zwolle. Het eerste moment van contact heb je met Steven en het laatste moment van contact vindt ook plaats met Steven. Er is één contactpersoon en dat is toch een unique selling point. Hele unieke keukens op een hele unieke manier aangeboden aan de klanten, Steven Keukens is anders als de rest van de keukenzaken in Zwolle. Je kan Steven een echte keukenspecialist noemen, die het hele proces uitvoert en zicht heeft op alle onderdelen van de keukenverkoop.

Neem snel contact op met Steven

Keukenzaak in Zwolle

In Zwolle zitten een grote hoeveelheid aan verschillende keukenzaken, de een heeft 300 werknemers de ander heeft er 100. Bij Steven Keukens is er 1 werknemer, Steven! En toch wordt er kwaliteit gegarandeerd wanneer een keuken geleverd wordt. Wij willen unieke ontwerpen maken en zorgen dat iedereen hun eigen droomkeuken kan realiseren. In een persoonlijk gesprek gaan we kijken wat jullie wensen zijn en hier spelen wij op in met mooie voorbeelden.

Het beste keukenapparatuur en het beste materiaal is allemaal mogelijk. Alle kleuren, opstellingen en groottes zijn mogelijk bij Steven Keukens. Het grootste verschil tussen keukenzaken in de omgeving Zwolle en Steven Keukens is het persoonlijke contact. Waar je bij grote keukenzaken soms wel contact hebt met 4 verschillende personen, is er bij Steven 1 persoon waarmee je contact hebt. Dit ervaren veel klanten als iets heel erg fijns. Wij zijn echt uniek op het gebied van keukens in Zwolle.

”Voor klanten echt een speciale keuken neerzetten en zorgen dat zij van het begin tot het eind volledig tevreden zijn is waar Steven Keukens elk project voor gaat”

landelijke keuken

Heel erg veel kleurmogelijkheden

Bij Steven Keukens willen we onze klanten verschillende mogelijkheden geven. Verschillende kleuren, opstellingen en groottes zorgen ervoor dat klanten hun droomkeuken kunnen realiseren. Bij Steven Keukens bieden we verschillende kleuren aan, Ral-kleuren, NCS-kleuren en Sikkens kleuren. Hierdoor kan elke klant zijn of haar favoriete kleur kiezen.

landelijke keuken met houten elementen

Verschillende stijlen bij Steven Keukens

In de keukenwereld zijn er heel erg veel verschillende stijlen, maar welke past nou echt bij jou? Bij Steven Keukens is alles mogelijk, een moderne keuken met landelijke elementen in het roze. Het is mogelijk bij Steven. Neem snel contact op om jouw wensen door te spreken en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Stel je keuken samen bij Steven Keukens in Zwolle

Op zoek naar een nieuwe keuken in je nieuwe huis, of ben je het huis volledig aan het verbouwen met een nieuwe keuken. Dan kunnen wij jou helpen in het lastige proces van een nieuwe keuken. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om een nieuwe keuken samen te stellen, daarom bieden we handvaten aan om de keuze wat makkelijker te maken. Je kunt altijd al inspiratie opdoen in keukenbladen of via keukeninspiratiepagina’s. Bekijk eens de keukeninspiratie pagina van Steven zelf. Hier staan een aantal modellen die jou inspiratie kunnen geven voor jouw uiteindelijke keuze.

Zwarte Quooker kraan
Modern apparatuur in zwarte keuken