Keukenstijlen

Een nieuwe keuken is mooi en verfrissend, maar voor welke stijl moet je gaan? Bij Steven Keukens helpen wij je graag met het kiezen van de keukenstijl die bij jou past. Met keuze uit verschillende keukenstijlen is er voor elke smaak een geschikte optie. Van landelijk tot modern, je vind ze allemaal. Lees verder en bekijk onze keukeninspiraties om er achter te komen welke stijl bij jou past!

Zwarte keuken

Een zwarte keuken is iets wat we tegenwoordig steeds vaker voorbij zien komen. Daarbij wordt vaak gekozen voor de combinatie van een houten werkblad. Op deze manier krijg je een keuken met stijl en past deze bij ieders interieur. Je kunt er zelfs voor kiezen om alle elementen zwart te maken. Bij de keuze voor een zwarte keukenstijl kun je er echter ook voor kiezen om wat lichte elementen toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witte kasten die een mooi contrast geven met de donkere keuken. Zo combineer je verschillende keukenstijlen en maak je jouw keuken uniek!
Dankzij het maatwerk van Steven Keukens ben je verzekerd van top kwaliteit. Kies je voor een zwarte keuken, dan helpt Steven Keukens je graag verder.

Moderne, industriële of landelijke keuken

De keukenstijlen die we ook vaak terug zien zijn ‘modern’, ‘industrieel’ en ‘landelijk’. Deze keukenstijlen worden door Steven Keukens met veel zorg geleverd. Je bent dus verzekerd van maatwerk als je kiest voor een van deze stijlen.
Een op maat gemaakte moderne keuken maakt vooral gebruik van greeploze designs. Dit is tegenwoordig heel erg populair. Ook zie je hier de nieuwste apparatuur en materialen in verwerkt. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Bekijk deze keukenstijl dan online.
Ook een industriële of houten keuken behoort tot het maatwerk wat Steven levert. Met een ruim aanbod aan verschillende soort hout en afwerking mogelijkheden creëer je de ideale keuken.
Naast de eerder genoemde keukenstijlen heeft Steven Keukens ook nog de mogelijkheid voor een landelijke keuken. Ook hier is het gebruik van hout niet ongebruikelijk. mooie elementen en sierlijke handgrepen zie je ook vaak terug komen. De uitstraling van deze keukenstijl is heel robuust wat een mooie toevoeging is aan jouw huis!

  • houten keuken

Maak een afspraak!

Ben jij al helemaal enthousiast geworden over één van onze keukenstijlen? Maak dan snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je nog even wilt rondlopen in de showroom ben je van harte welkom. Samen nemen we alle verschillende keukenstijlen door en kiezen we de stijl die bij jou past!