Keukenstijlen in Zwolle

Bij het samenstellen en kiezen van een juiste keukenstijl voor jou, is het heel erg belangrijk om te luisteren naar de wensen die jij hebt. Jouw smaak en wensen in jouw nieuwe keuken of renovatie zijn het belangrijkste binnen dit proces. Deze onderdelen moeten vanuit jou komen, jij moet echt duidelijk aangeven wat je wil. De wensen die jij hebt nemen wij mee in het proces van het samenstellen van een nieuwe keuken, een droomkeuken voor jou is een echte wens voor ons! STEVEN Keukens is de plek voor alle verschillende keukenstijlen voor jou, moderne keukens, industriële keukens en landelijke keukens zijn de drie meest voorkomende stijlen. Echter zijn er bij STEVEN Keukens heel erg veel andere mogelijkheden op het gebied van jouw nieuwe keuken.

De verschillende keukenstijlen bij STEVEN Keukens

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden op het gebied van keukens, verschillende stijlen maar ook het gebruik van verschillende materialen. Met name de keuze in het materiaal bepaalt welke stijl jij weet te realiseren in je nieuwe keuken. Om te bepalen welke stijl het beste bij je past is het heel erg belangrijk om na te denken welke stijlen bij jouw interieur passen. Kijk rond in je eigen woning en in de woningen van je vrienden, doe inspiratie op en kies welke stijl het beste bij jouw huidige stijl aansluit. Wij nemen jou even mee door verschillende stijlen!

Landelijke keukens:
Allereerst zien we dat landelijke keukens heel erg kenmerkend zijn door de bepaalde keukenindeling, deze is heel erg belangrijk voor de landelijke sfeer. Deze sfeer kenmerkt zich daarnaast door de natuurlijke materialen. Vooral materialen zoals hout en steen zorgen ervoor dat de landelijke woonstijl echt een sprekende sfeer biedt. Dus ben jij op zoek naar een speciale keukenstijl? Kies dan voor de landelijke keukens.

Moderne keukens:
Moderne keukens zijn heel erg populair door de strakke stijl en de nieuwste apparaten, hierdoor heb jij een hele nieuwe innoverende keuken met daarbij de behorende kleuren en materialen. Met name door de greeploze kastjes en strakke materialen is het echt een goede keuze als je jouw woning wilt aanvullen met de mooiste moderne keukens bij STEVEN Keukens.

Industriële keukens:
Robuuste materialen in combinatie met modern keukenapparatuur en in combinatie met andere materialen. Robuust hout in combinatie met verschillende vormen van beton en staal, dat zie je heel erg veel bij industriële keukens. Roestvrij staal, beton en robuust hout zijn echt onmisbaar in industriële keukens, dus ben jij op zoek naar een keuken met deze materialen? Kies dan voor STEVEN Keukens en kies voor kwaliteit.

Kleuren keukens: 
Bij STEVEN Keukens heb je zelfs de keuze om een keuken in één vaste kleur te laten samenstellen. Dus een roze keuken of blauwe keuken? Het is allemaal mogelijk bij STEVEN Keukens. Vooral wanneer jij echt verliefd bent op een bepaalde kleur of voor bedrijven met een hele specifieke kleur binnen hun bedrijf. Heb jij een blauw logo? Kies dan voor dezelfde kleur blauw in je keuken. Dat is allemaal mogelijk bij STEVEN Keukens.

Combinatie van de verschillende keukenstijlen

Het leuke is dat jij niet vastzit aan één vaste stijl, vooral de combinatie met verschillende stijlen is razend populair onder de huidige klanten van STEVEN Keukens. Daarom adviseren wij jou ook graag vanuit onze showroom in Zwolle. Hier kunnen wij jou volledig voorzien van al het gewenste advies en kunnen wij vertellen welke stijlen het beste samengaan met elkaar. Natuurlijk ben jij volledig vrij om je eigen wensen te bespreken en aan te geven welke kleuren en stijlen je wil hebben. Maar wij zorgen met ons deskundige advies ervoor dat jij geen foutieve keukens maakt, wij luisteren naar jou en geven op basis daarvan ons advies.

Neem contact op met STEVEN Keukens voor jouw gewenste keukenstijl

Jij kan direct contact opnemen met STEVEN Keukens om jouw gewenste keuken samen te stellen! Wij zijn telefonisch bereikbaar voor jou maar ook kun jij gemakkelijk een afspraak met Steven maken om langs te komen in Zwolle. Wij willen jou graag helpen en hierin ligt onze echte passie!

Kranen bij STEVEN Keukens
Kookplaten bij STEVEN Keukens
Details bij STEVEN Keukens