Keukenspecialist in Overijssel

Bij STEVEN Keukens tref je de prachtigste keukens in Overijssel aan. Wat Steven uniek maakt, is dat hij alle werkzaamheden van A tot Z zelf verzorgt. Dit betekent dat je gedurende het hele traject verzekerd bent van persoonlijk contact. Heb je al een idee van wat je wilt? Dan kunnen we direct aan de slag! Als je nog niet precies weet wat je wilt, kun je gerust de mogelijkheden bekijken en een afspraak maken om samen verder te kijken!

Variaties in keukenontwerpen

Bij STEVEN Keukens in Zwolle, Overijssel, heb je de keuze uit diverse keukentypes, waaronder:

  • Moderne keukens
  • Landelijke keukens
  • Designkeukens
  • Houten keukens

Welke keuken je kiest, hangt af van je persoonlijke smaak. Een moderne keuken heeft vaak een strakke uitstraling en maakt gebruik van greeploze opbergsystemen. Bij een landelijke keuken worden vaak verschillende sierlijke elementen toegepast, zoals deuren met mooie details en handvatten. Een designkeuken is een echte blikvanger met ongebruikelijke kleuren. Een houten keuken spreekt voor zich en maakt gebruik van verschillende houten elementen, maar wordt tegenwoordig vaak gecombineerd met andere stijlen.

Neem gerust een kijkje op onze inspiratiepagina en ontdek de mogelijkheden voor jouw keuken in Overijssel.

Het proces dat Steven volgt

STEVEN Keukens hanteert een 5-stappenplan bij het ontwerpen en realiseren van jouw keuken. Het begint met de oriëntatiefase, waarin je aangeeft wat jouw wensen zijn. Vervolgens maken we een afspraak om alles te bespreken en op papier te zetten. Hierna wordt er een ontwerp en offerte gemaakt om te beoordelen of alles naar wens is. Na akkoord wordt de keuken ingemeten en besteld. De laatste stap is de montage, zodat jij kunt genieten van jouw gloednieuwe keuken in Overijssel.

Steven

Neem contact op met Steven

Wil je meer informatie of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen verder kunnen kijken. Je kunt gemakkelijk en snel online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken!

Maak nu een afspraak met Steven