Keukenspeciaalzaak Zwolle

STEVEN-Keukens is een keukenspeciaalzaak in Zwolle. Bij Steven ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar je droomkeuken. Door de specialistische manier van werken, heb je veel meer kans dat al jouw wensen gehoord worden. Het bijzondere aan STEVEN-keukens is dat er één persoon is die alle werkzaamheden uitvoert, dat is Steven. Je komt binnen via de site of via een andere weg, dan krijg je als eerst contact met Steven. Je kan dan een vrijblijvende afspraak inplannen met Steven en dan in gesprek gaan met Steven wat jouw wensen zijn. Tijdens dit gesprek bespreek je al je behoeftes en wensen en luistert Steven aandachtig naar jou. Dan ontwerpt Steven de keuken en laat hij dit zien aan jou. Na een akkoord begint Steven met de lijntjes uitzetten voor de uiteindelijke keuken, wanneer dit klaar is komt Steven persoonlijk met zijn bus de keuken monteren. Hoe bijzonder is dit proces? Alles wordt gedaan door één persoon!

In vergelijking met andere keukenzaken is dit heel erg bijzonder. Het komt vaak voor dat je bij een keukenzaak contact hebt met verschillende personen. Hierdoor heb je nooit één vast aanspreekpunt waar je mee in contact bent. Dit kan hele lastige situaties creëren, het heeft dus echt een enorme meerwaarde om bij STEVEN- keukens in Zwolle te komen. het is een echte keukenspeciaalzaak in Zwolle.

Keukens in alle verschillende kleuren en soorten

Niet alleen het proces is bij STEVEN-keukens heel erg bijzonder. Ook het ruime aanbod van Steven is echt fantastisch, kleuren, groottes en materialen. Bij STEVEN-keukens kan je zoveel verschillende onderdelen kiezen in je nieuwe keuken. Steven biedt een grote hoeveelheid aan kleuren aan. Keukens in RAL kleuren, Sikkens kleuren en NCS kleuren. Deze drie verschillende soorten aan kleuren zijn te plaatsen op frontjes, keukenbladen en op andere onderdelen van je keuken.

RAL kleuren in je keuken
NCS kleuren in je keuken
Sikkens kleuren in je keuken

In Zwolle veel keukenzaken maar STEVEN-keukens springt er echt uit

Bij STEVEN-keukens zijn we bekend met de hoeveelheid aan concurrentie in Zwolle, maar bij Steven doen we het anders. Wij scoren met de juiste manier van service en met de mooiste producten. Steven zorgt ervoor dat je volledig tevreden terug kan kijken op een fijn proces, met direct contact en fijne service bij vragen of opmerkingen.