Op zoek naar keuken in Raalte? STEVEN Keukens is het voor jou!

Ben jij op zoek naar een keukenzaak in de omgeving van Raalte? Dan kom je al snel uit in Zwolle. Er zijn heel veel keukenzaken in Zwolle en Steven begrijpt dat het lastig is om er één te kiezen. Veel van de keukenzaken in Zwolle hebben tientallen medewerkers en zijn grote ketens die keukens verkopen om het verkopen. Bij Steven wordt jij op een andere manier geholpen, hier gaat het niet om verkopen maar om droomkeukens realiseren. Steven is al jarenlang een gewaardeerde keukenspecialist in Zwolle, al veel projecten zijn omgetoverd tot een daadwerkelijke droomkeuken. Daarom is Steven een unieke keukenzaak in de grote stapel van keukenzaken in Zwolle.

Wensen van de klant zijn er om serieus te nemen, dus voor Steven is het heel erg belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat jij al jouw wensen serieus genomen worden en dat jij niet is vergeet om te zeggen. Hierdoor kan jouw daadwerkelijke droomkeuken ook echt ontworpen worden, al jouw wensen worden door Steven meegenomen in het ontwerp.

Nieuwe keuken hout
Nieuwe keuken design

Alle keukenstijlen mogelijk, dat kan alleen bij STEVEN KEUKENS

Het mooiste aan het proces bij STEVEN Keukens is dat jouw wensen centraal staan! Dus jij mag van A tot Z aangeven wat jij wil en Steven begint met ontwerpen. Wil jij graag een dubbele oven? Dat kan! Wil jij graag twee keer een vaatwasser, omdat de ene altijd vol zit? Dat kan! Of wil jij een keuken met Quooker, Liebherr en hout als materiaal? Dat kan! Je merkt het al, alles kan bij STEVEN Keukens. Om ervoor te zorgen dat Steven echt uniek is in zijn werkwijze, heeft hij ervoor gezorgd dat die keukens in alle kleuren kan plaatsen die jij maar wilt. En daarnaast is hij heel erg gespecialiseerd in hout. Dus ben jij op zoek naar een keuken met houten latten of een keuken met echte houtsoorten? Dan kan jij heel erg gemakkelijk met Steven jouw wensen bespreken.

Het is super handig dat jij voorbereid naar het eerste gesprek komt, breng duidelijk jouw wensen in kaart en ga een rondje maken op Pinterest wat voor een keuken nou het beste aansluit bij jouw ideaalbeeld. Heb jij nog geen enkel idee wat jij wilt? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem! Steven kan samen met jou door verschillende voorbeelden heen lopen en aangeven wat wel en wat niet mogelijk is. Kom snel langs in Zwolle voor jouw droomkeuken.

Apparatuur van de hoogste kwaliteit bij STEVEN Keukens

Kwaliteit is heel erg belangrijk binnen STEVEN Keukens. Het is naast het helpen van mensen het belangrijkste wat er is. Om deze kwaliteit van werkzaamheden te kunnen waarborgen werkt Steven met apparatuur waar hij volledig achterstaat. Daarom wordt er bij STEVEN Keukens gewerkt met merken zoals Quooker, Pitt, Bora, AEG, Steel en Liebherr. Waarschijnlijk heb jij al wel eens eerder gehoord van deze merken, anders heeft steven voor alle merken een pagina op de site staan die uitleg geeft over het merk. Kijk rustig rond of het merk wat voor jou kan zijn en geef aan bij Steven dat jij graag dit merk in jouw nieuwe keuken wil hebben. Deze merken hebben stuk voor stuk juist beleid omtrent retouren en problemen met het apparatuur, hierdoor ben jij ook gegarandeerd van juiste hulp wanneer er iets mis is met het apparatuur.

Zoals je merkt staat service parallel aan kwaliteit, hierdoor is naast de kwaliteit die Steven wil bieden ook de service van groot belang. In het proces van een nieuwe keuken is service een belangrijk onderdeel. Hier besteed Steven veel aandacht aan en kan jij verwachten dat dit ook heel goed en nauwkeurig wordt gedaan.

Nieuwe keuken landelijk
Nieuwe keuken modern

Maak een afspraak voor jouw keuken in Raalte

STEVEN Keukens is al jarenlang actief met keukens plaatsen in de regio Zwolle. Daarom is hij ook bekend in de regio Raalte en omstreken. Hij heeft al eerder keukens moeten ontwerpen en plaatsen in Raalte, hierdoor heeft hij al enige voorkennis over sommige woningen in Raalte. Jij bent op zoek naar een keukenzaak in de omgeving van Raalte en STEVEN Keukens kan jouw een unieke manier aanbieden. Jij bent altijd in contact met één persoon en hierdoor weet Steven altijd welk project het is en waar het over gaat. Maak snel jouw afspraak om deze unieke manier te ervaren, het is heel erg gemakkelijk en snel. Hopelijk zie ik je snel in Zwolle.