Keukens in Overijssel

Bij STEVEN Keukens vind je de mooist keukens in Overijssel. Steven is uniek in de werkzaamheden om hij alles van A tot Z zelf verzorgt. Op deze manier ben jij verzekerd van persoonlijk contact gedurende het hele traject. Heb jij al in gedachten wat je wil? Dan kunnen we meteen aan de slag! Weet je nog niet precies wat je wil? Kijk dan gerust naar de mogelijkheden en maak een afspraak om samen verder te kijken!

Soorten keukens

Bij STEVEN Keukens in Overijssel (Zwolle) heb je keuze uit verschillende soorten keukens:

  • Moderne keuken;
  • Landelijke keuken;
  • Designkeuken;
  • Houten keukens.

Voor welke keuken je kiest hangt van je eigen smaak af. Een Moderne keuken ziet er vaak strak uit en maakt gebruik van greeploze opbergmogelijkheden. Bij een landelijke keuken worden verschillende elementen toegepast. Zo hebben de deuren mooie elementen en sierlijke handgrepen. Een designkeuken is een echt eyecatcher met kleuren die je niet vaak ziet. Een houten keuken spreekt voor zich, deze maakt gebruik van allerlei houten elementen maar wordt tegenwoordig ook vaak gemixt met andere stijlen. Kijk gerust een keer rond bij onze inspiratiepagina en ontdek de mogelijkheden voor jouw keuken in Overijssel.

Hoe gaan wij te werk?

STEVEN Keukens gaat volgens een 5 stappen plan te werk. Als allereerst start te oriëntatie fase. In deze fase ga je kijken wat jij wil. Daarna volgt een afspraak, waarin we alles bespreken en op papier zetten. Vervolgens wordt er een ontwerp en offerte gemaakt om te kijken of alles naar wens is. Als er een akkoord is, is het tijd om de keuken in te meten en te bestellen. De laatste stap is het monteren en kun jij genieten van jouw gloednieuwe keuken in Overijssel.

Contact

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op en dan kijken we samen verder. Snel en gemakkelijk online een afspraak maken kan via de knop hier beneden!

Maak een afspraak