Keuken in Meppel

STEVEN Keukens is er voor iedereen die een nieuwe keuken in Meppel wil. Dit is natuurlijk iets wat vel mensen hoog op het verlanglijstje hebben staan, maar waar moet je beginnen? STEVEN helpt je graag met advies en de beste keukens! Met een vestiging in Zwolle zit STEVEN altijd bij jou in de buurt. Daarbij heeft STEVEN een unieke werkwijze, die je nergens anders ziet. Ervaar het zelf en maak een afspraak!

keuken met betonlook

De unieke werkwijze van STEVEN Keukens

Bij STEVEN Keukens ben je altijd verzekerd van top kwaliteit en een persoonlijk proces. Dat is het unieke bij STEVEN. Van A tot Z word je gedurende het hele proces naar jouw nieuwe keuken in Meppel persoonlijk bijgestaan door Steven. Vanaf de oriëntatie fase waarin je alle wensen bespreekt, de eerste afspraak met een rondje door de showroom om vervolgens een ontwerp door Steven te laten maken. Daarna is het nog even de juiste maten opmeten en tot slot zal Steven zelf de keuken monteren. Doordat Steven elk proces in eigen handen neemt krijg je dus niet te maken met verschillende partijen en werknemers die gedurende elke stap steeds minder binding hebben met het project. Alleen op deze manier kan STEVEN garanderen dat jouw keuken in Meppel voldoet aan jouw wensen en kwaliteitseisen!

Kies de stijl die bij jouw keuken in Meppel past!

Voor een nieuwe keuken in Meppel kun je natuurlijk kiezen uit een aantal verschillende stijlen. Dit is een geheel persoonlijke voorkeur die bij iedereen anders zal zijn. Zo houdt de ene van een moderne keuken met de nieuwste apparatuur en materiaal, terwijl een ander juist de voorkeur heeft voor de sierlijke handgrepen met warme kleuren van een landelijke keuken. Of misschien is een echte design keuken wel wat voor jou. Een kleur die er echt uitspringt en opvalt is helemaal jouw ding! Verder is het ook niet ongebruikelijk om hout te verwerken in jouw keuken. Zo zien we steeds vaker een houten keuken met een industrieel keukenblad. Voor welke stijl je ook kiest, STEVEN maakt van jouw keuken in Meppel een pracht exemplaar!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Wil jij een nieuwe keuken in Meppel maar heb je toch nog wat vragen? Neem dan gerust contact op via het contact formulier. Hier kun je al jouw vragen stellen die zo snel mogelijk zullen worden beantwoord! Als je er al wel uit bent en de volgende stap wil zetten, kun je gemakkelijk online een afspraak maken via het onderstaande formulier. Tot snel in de showroom in Zwolle!