Keuken inspiraties

Bij STEVEN Keukens helpen we je graag met het opdoen van keuken inspiraties. Zo zijn er veel verschillende stijlen, kleuren en apparatuur. Dit kan natuurlijk wat intimiderend zijn, want waar moet je beginnen? Iedereen is anders, maar het proces is hetzelfde. Lees snel verder en dan helpen we je op weg!

  • Moderne keuken
  • moderne keuken

Moderne keukens

Een populaire keukenstijl is tegenwoordig een moderne keuken. Hiervoor hebben wij een aantal keuken inspiraties in Zwolle op onze site staan. Kijk hier eens rond en ervaar of deze stijl iets voor jou is.
Bij een moderne keuken wordt vaak gebruik gemaakt van greeploze opbergmogelijkheden en heeft deze keuken een strak design. Op deze manier heb jij geen last van onnodige elementen.

Landelijke keukens

Een landelijke keuken zie je vooral bij boerderijen of gerenoveerde gebouwen. Hiernaast zie je een aantal keuken inspiraties met een landelijk design. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van hout of een houtlook. Verder heeft een landelijke keuken rustige en warme kleuren.

  • landelijke keuken
  • Olijfkleur designkeuken
  • designkeuken blauw
  • groene designkeuken
  • houten keuken

Designkeukens

Heb jij liever een design keuken met veel kleur? Kijk dan bij onze selectie keuken inspiraties in Zwolle van dit soort design keukens. Deze keukens zijn echte eyecatchers in jouw huis.

Houten keukens

Als de eerder genoemde stijlen niet bij jou passen, kijk dan bij de set keuken inspiraties met een houten design. Deze keukens zijn perfect te combineren met andere stijlen om zo tot de perfecte keuken te komen. Er zijn verschillende soorten hout die jij kunt gebruiken om jouw keuken een mooie industriële look te geven.

  • houten keuken

Onze merken

Bij het opdoen van keuken inspiratie, hoort ook het nadenken over welke apparatuur je graag wil hebben. Bij STEVEN Keukens hebben we het jouw makkelijk gemaakt, door alleen de beste merken te selecteren. Hiernaast vind je een overzicht van onze merken. Zo maak jij jouw keuken helemaal compleet met de beste apparatuur!

Maak snel een afspraak!

Wil jij nog meer keuken inspiratie op doen of ben je er al uit wat je wil? Maak dan hiernaast snel en gemakkelijk een afspraak en dan kijken we samen verder hoe we jouw keuken gaan realiseren!