Modern of klassiek, hout of design:

wat is jouw keukenstijl?

Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij de oriëntatie. Waar ben je naar op zoek? Wat moet je nieuwe keuken kunnen? En hoeveel wil je ervoor betalen? Om je op weg te helpen heb ik een aantal keukens ter inspiratie voor je geselecteerd. De keukenstijl die het best aansluit bij jouw droomkeuken gebruiken we als referentie. Daarna begint het leuke werk. Samen kijken we naar de gewenste kleur (alle RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren zijn mogelijk!), materialen en functionaliteiten. Een mooie keukenstijl gevonden? Plan direct een afspraak in om jouw keuken op maat samen te stellen!

Moderne keukens

In een moderne keuken staat functionaliteit voorop: handige opbergruimte, de laatste keukenapparatuur en makkelijke materialen (bijvoorbeeld natuursteen en kunststof).

Landelijke keukens

Een landelijke keuken voelt warm en ‘ouderwets’ door de materiaalkeuze (bijv. hout(look) en een stenen spoelbak) en afwerkingen. Maar laat de sfeer je niet voor de gek houden! In dit nostalgische jasje zitten wel degelijk de nieuwste apparaten verpakt.

Designkeukens

Strakke lijnen en materialen (bijvoorbeeld rvs, glas en beton) kenmerken een designkeuken. Vaak greeploos, zodat niks afleidt van het ontwerp.

Houten keukens

Met een uitgebreid assortiment aan eiken frontjes en de diverse afwerkingsmogelijkheden van hout, kun je een houten keuken zo klassiek of modern maken als jij zelf wilt.