Keuken in Zwolle

Staat een nieuwe keuken in Zwolle ook bij jou hoog op het lijstje? Kom dan langs bij STEVEN Keukens! Met een uniek proces en een gevarieerd aanbod aan keukens zit er altijd een geschikte keuken voor jou tussen. Bij STEVEN Keukens denken we altijd met je mee met het vinden van jouw droomkeuken. Kijk eens rond bij onze keukeninspiraties om een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor de verschillende keukens in Zwolle.

Steven

Het unieke van STEVEN

Wat STEVEN Keukens zo uniek maakt is de werkwijze. Alle stappen worden door Steven zelf doorlopen, van het eerste contact tot de montage. Zo ben je altijd verzekerd van en persoonlijk proces. In slechts 5 stappen heb jij jouw droomkeuken. Alles is mogelijk voor jouw keuken in Zwolle. Zo heb je keuze uit allerlei kleuren, opstellingen en kijken we ook naar de afwerking van de keuken.
Zoals eerder al benoemd is de eerste stap naar een nieuwe keuken het opdoen van inspiratie. In deze oriëntatie fase kijk je naar de stijl en kleuren, maar ook naar het budget. Als je dit allemaal op een rijtje hebt, is het tijd voor een afspraak. Bij deze afspraak nemen we jouw wensen van A tot Z door en kijken we naar alles wat voor jouw keuken van belang is. Om hierbij te helpen lopen we samen rond door de showroom keukens in Zwolle. Als dit rondje klaar is en we een beeld hebben van hoe jouw keuken er uit moet komen te zien, gaan we over tot een ontwerp. Alles wat is besproken wordt omgezet naar een 3D-ontwerp om zo te illustreren hoe de keuken eruit komt te zien. Is alles akkoord? Dan gaan we ter controle alle maten nog een keer inmeten en bestellen we de keuken. Tot slot plannen we een afspraak in voor de montage van de keuken. Steven komt langs om de keuken te monteren zodat jij meteen kunt genieten van jouw nieuwe keuken in Zwolle.
Voor een persoonlijk proces van A tot Z, ben je bij STEVEN Keukens op het juiste adres!

Kom langs in Zwolle

Is jouw keuken in Zwolle aan vervanging toe en wil jij een persoonlijk proces? Maak dan snel een afspraak met STEVEN Keukens en kom een keer langs in onze showroom in Zwolle. Doordat je gedurende het hele proces geholpen wordt door Steven weet je zeker dat jouw wensen en behoeftes tot uiting komen in de uiteindelijke keuken. Tot snel in Zwolle!

houten keuken

Maak nu snel een afspraak!