Keuken in Assen

Voor een nieuwe keuken in Assen staat STEVEN Keukens altijd voor je klaar. Met een ruim aanbod en keuze uit verschillende stijlen is er altijd een keuken die bij jou past. Zo kun je kiezen voor een moderne, landelijke design of een houten keuken. Bij de keuze voor een houten keuken is het gebruikelijk om te kiezen voor een combinatie met andere stijlen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij je houten keuken een industrieel keukenblad te plaatsten. Bekijk hieronder een selectie van onze keukens of bekijk de inspiratie pagina om alles te weten te komen over de verschillende stijlen voor jouw keuken in Assen!

Moderne keuken

Moderne keuken

Landelijke keuken

Design keuken

houten keuken

Houten keuken

Ontdek de unieke werkwijze van Steven

Een nieuwe keuken in Assen is een spannend proces. Daarom wil jij ervan verzekerd zijn dat alles van A tot Z tot in alle details goed wordt verzorgt. Met de unieke werkwijze van Steven heb je gedurende het hele proces contact met Steven zelf omdat hij het volledige proces alleen doorloopt. Zo ben je vanaf het eerste tot laatste moment verzekerd dat al jouw wensen en behoeftes niet zullen verwateren door de vele verschillende contact personen. Steven zal er altijd voor zorgen dat jouw wensen worden vertaald naar de daadwerkelijke keuken. Ervaar deze werkwijze nu!

De beste merken voor jouw keuken in Assen

Bij STEVEN Keukens werken wij alleen met topmerken om jouw keuken in Assen compleet te maken. Denk hierbij aan een Quooker kraan, die niet alleen handig is, maar ook nog eens duurzaam. Een echte win-win dus. Of wat dacht je van een mooie combi-stoomoven? Daarnaast bieden wij ook allerlei andere keukenapparatuur zoals een inductieplaat of afzuiginstallatie. Voor elke keuken en elk budget hebben wij de perfecte keukenapparatuur.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Ben jij al helemaal enthousiast geworden voor een nieuwe keuken in Assen? Maak dan hiernaast snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier kun je in alle rust samen met Steven een rondje lopen om alle soorten en stijlen zelf te ervaren. Hierbij kun je ook al jouw inspiratie werk mee nemen om dit samen met Steven te bespreken. Tot snel in Zwolle!