Designkeuken

Bij STEVEN Keukens kun je een designkeuken vinden die voldoet aan jouw wensen. Een designkeuken heeft een moderne en luxe uitstraling waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt de keuken op de manier inrichten hoe jij wil en wat binnen jouw budget past. Bij STEVEN ben je altijd verzekerd van een op maat gemaakte keuken. Daarom is er altijd een keuken die in jouw huis past. Lees snel verder en ontdek alles over een designkeuken!

designkeuken blauw

Waar moet een designkeuken aan voldoen?

Als allereerst is het van belang dat een designkeuken een moderne uitstraling heeft. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van een greeploos design. Daarnaast is de afwerking perfect te noemen met strakke lijnen en heeft de keuken een uniek en gewaagd design. Vaak zien we dat mensen kiezen bijzondere kleuren. Als jij echt iets unieks wil, is een designkeuken dé keuken voor jou. Deze keukens worden namelijk speciaal gemaakt en zo heb jij een keuken die niemand anders heeft. Door een niet veelgebruikte opstelling en de gewaagde kleuren zorg jij ervoor dat jouw keuken een echte eyecatcher is. Designkeukens zijn een goeie optie voor iedereen die een unieke keuken wil.

De luxe van een designkeuken

Binnen een designkeuken kun je genieten van de nodige luxe. Zo heeft deze keuken een kookeiland waardoor jij meer kook- en werkgemak ervaart. Je hebt hierdoor meer opbergmogelijkheden en een extra werkplek. De extra werkruimte komt zeker goed van pas als je grotere maaltijden gaat bereiden. We zijn allemaal wel eens tegen het probleem aangelopen dat je te weinig ruimte had om jouw gerecht te bereiden. Met een kookeiland is dit dus verleden tijd. Verder is deze keuken ook voorzien van de nieuwste apparatuur en gadgets. Uiteraard is dit allemaal voorzien van de nodige luxe uitstraling. Hierbij kun je denken aan een afzuigkap, fornuis of inductieplaat, oven, vaatwasser en een koel-/vrieskast die allemaal op een luxe manier zijn afgewerkt en goed samenvallen met de keuken.

houten keuken
groene designkeuken
Olijfkleur designkeuken

Maak een afspraak!

Zoals je ziet is er van alles mogelijk met een designkeuken. Denk dus goed na waar jouw keuken aan moet voldoen en maak een afspraak via het formulier hieronder. Kom langs in de showroom en laat je inspireren door alle verschillende opstellingen en het advies van Steven. Steven kan jou alles vertellen denkt graag met je mee. Tot snel en de showroom in Zwolle!