Check vrijblijvend uw offerte hier!

STEVEN Keukens begrijpt als geen ander hoe lastig het is om een nieuwe keuken aan te schaffen. Vooral omdat u geen kennis heeft van prijzen, producten of apparatuur. Steven kan helpen met een objectieve mening over uw offerte.

U bent bij een keukenzaak geweest en u heeft precies voor ogen wat u wilt hebben in uw keuken. Vaak weet u niet zeker of u een goede prijs heeft gekregen, maar hoe kom je daar nou achter? Steven kan geheel vrijblijvend met u meekijken naar de offerte. Op basis van de offerte en specificaties, geeft Steven zijn second opinion.

U kunt bij Steven een second opinion aanvragen, hiernaast staat een formulier met de mogelijkheid om bestanden in te leveren. U stuurt STEVEN Keukens de offerte die u heeft liggen, inclusief het ontwerp en de specificaties. Dit kan heel erg makkelijk via het formulier. Steven loopt de offerte na en stuurt u binnen 3 werkdagen een second opinion.

U krijgt van Steven wanneer mogelijk een betere prijs voor een keuken van betere of dezelfde kwaliteit. Steven heeft al genoeg klanten geholpen met een betere offerte. STEVEN Keukens levert altijd specialistische kwaliteitskeukens zonder problemen: speciaal voor u gemaakt.

Upload hier uw offerte en ontwerp

Choose File