“Wij zijn AEG”
AEG staat klaar om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Bij AEG dagen ze de grenzen van het dagelijkse leven uit.

Een betere toekomst met AEG

Op het gebied van duurzaamheid gelooft AEG dat daden meer zeggen dan woorden en dat gelooft STEVEN Keukens ook. De doelstellingen van AEG zijn meer dan alleen maar getallen, het zijn erg belangrijke mijlpalen om ervoor te zorgen dat wij altijd vooruitgaan en een steentje bijdragen aan de wereld waarin we leven. Bij AEG zijn ze bezig met innovaties niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst. De missie van AEG is om apparaten te ontwikkelen die van technologieën voorzien zijn die duurzame keuzes ondersteunen. 80% minder Co2 uitstoot bij de productie en 25% minder bij de producten tussen 2015 en 2025.

50 %

van AEG hun totale energieverbruik komt nu uit duurzame bronnen. 

71 %

vermindering van AEG hun operationele CO2-uitstoot. 

24 %

vermindering van de CO2-uitstoot van het primaire vervoer van AEG. 

Moeiteloos een restaurantwaardig diner bereiden dankzij het nieuwste keukenapparatuur van AEG. Na het diner makkelijk je borden en servies weer schoon dankzij de beste vaatwassers van AEG. Dankzij de nieuwste technologieën van AEG voelt het kookproces heel precies aan en zorgt het voor constante hitte op de kookplaten. Hierdoor bak je een biefstuk tot in perfectie! Met de nieuwste stoomovens van AEG, kan je elke dag op stoom koken. De stoomovens zijn zowel op stoom kunnen koken en in combinatie met hete lucht. Je maakt de meest verfraaide gerechten in een rap tempo klaar.

Wordt een masterchef met het apparatuur van AEG. En maak indruk op familie en naasten met de mooiste gerechten.


”Taking taste further”